Remco Mur

Remco Mur

Remco is projectleider (a.i.) van de Energietuin Assen-Zuid. Hij is adjunct-directeur bij de Natuur en Milieufederatie Drenthe.

Duurzaamheid loopt als een rode draad door mijn leven. Na me ruim 20 jaar bezig te hebben gehouden met duurzaamheidsvraagstukken in onder meer Afrika en Azië, zet ik me sinds juni 2019 bij de Natuur en Milieufederatie Drenthe met veel plezier in om duurzaamheid in Drenthe handen en voeten te geven. Het liefst samen met andere partijen, zoals burgers, bedrijven, boeren, gemeenten en provincie. Door draagvlak en ruimte voor creativiteit te creëren, middels concrete projecten, maar ook door beleidsbeïnvloeding. Om Drenthe mooi te houden, de natuur een kans te geven, om gezond voedsel te produceren en het karakteristieke landschap te behouden.

Ik houd me daarnaast bezig met de interne organisatie, en zorg ervoor dat mijn collega’s zich op hun plek voelen, de ruimte krijgen om hun talenten te ontplooien en hun passie te verwezenlijken om samen met anderen aan een gezond milieu, een rijke natuur en een mooi Drents landschap te werken.

Neem contact op met Remco:

Profiel Remco Mur

Remco Mur

Natuur en Milieufederatie Drenthe