Christiaan Teule

Christiaan Teule

Christiaan is projectleider van de Energietuin Assen-Zuid. Hij werkt als Ontwikkelaar Energieneutraal Drenthe bij de Natuur en Milieufederatie Drenthe.

Al van jongs af ben ik bezig met Natuur en Milieu. Vroeger vooral actief als vogelaar, tegenwoordig ben ik en vogelaar en werk ik bij de Natuur en Milieufederatie. Een hele mooie combi.

Sinds 2002 werk ik bij deze club aan projecten rond energie, klimaat en duurzaam ondernemen. Ik heb onder andere energiebesparingscampagnes opgestart en geleid, duurzaamheidsmagazines gemaakt en heb gewerkt aan productinnovaties bij bedrijven.  Tegenwoordig ondersteun ik lokale duurzaamheidsinitiatieven vanuit ons Servicepunt Lokale Energie.  Afwisselend werk waarbij er steeds weer nieuwe netwerken ontstaan.

Ik ben ervan overtuigd dat de ontwikkeling van onderop zoals die nu (opnieuw) plaatsvindt vanuit lokale initiatieven en bedrijven, een duurzamer Drenthe dichterbij brengt.  De Natuur en Milieufederatie speelt daarin een belangrijke ondersteunende en verbindende rol. Het voelt goed daar een steentje aan te kunnen bijdragen.

Neem contact op met Christiaan:

Profiel Christiaan Teule

Christiaan Teule

Natuur en Milieufederatie Drenthe